U bent hier

U bent hier

Theatervoorstelling 'De serviceflat' (Het Prethuis)- tvv reis jongeren EXTRA VOORSTELLING (UITVERKOCHT!!!)

Datum: 
zondag, 15 december, 2019 - 20:00

Kom en geniet van een fijne avond tijdens de theatervoorstelling 'De Serviceflat' door Toneelgezelschap 'Het Prethuis'. Maak je lachspieren los én bezorg door jouw aanwezigheid ook een glimlach op de gezichten van onze jongeren. De opbrengst van de voorstelling wordt gebruikt voor de organisatie van hun buitenlandse reizen.

De Serviceflat
Mariette Vandecasteele wordt, na lang aandringen door haar zoon Philippe in een serviceflat geplaatst. Eentje die hij nota bene zelf uit de grond heeft gestampt. Hij is namelijk projectontwikkelaar. Hij bezoekt zijn moeder elke week exact 10 minuten met 1 éclair die ze onder dwang dient te verorberen. Het bezoek van zoonlief is steeds een monoloog over hoe goed de zaken gaan, hoe ‘cool en sexy’ zijn nieuwe vriendin Natasja wel is en hoe goed hij alweer geparkeerd heeft met zijn allernieuwste Tesla. Even vragen hoe het met zijn moeder gaat daar heeft hij de tijd en de tact niet voor. 

Er wordt echter een nieuwe dokter aangesteld door de directie. Het betreft de flamboyante en op het eerste zicht ietwat bizarre dokter Bernard Vandamme. Die zorgt voor de nodige beroering die zoonlief kan missen als kiespijn.

Een namiddag vol verrassende wendingen, heerlijke personages en boordevol humor, ook dit keer zijn deze vaste ‘Prethuis’- ingrediënten overvloedig aanwezig in ‘De Serviceflat’ en dat alles in het sappig Westvlaams.

 ‘De Serviceflat’ is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes. Het wordt gebracht door een gedreven enthousiaste cast: Tine Priem, Karin Tanghe, Peter Bulckaen, Bianca Vanhaverbeke en Jeroen Maes.

Praktische info

  • Gewone toegangskaart: 18 euro | VIP-kaart (voorbehouden plaats + drankje): 25 euro
  • Locatie: De Gulden Zonne - Marktplaats 6 - 8830 Hooglede

Tickets

  • Reserveer je tickets via onderstaand webformulier
  • De betalingswijze wordt weergegeven na het indienen van het webformulier

Plezier voor jou én plezier voor onze jongeren

Niet elke jongere heeft de middelen of mogelijkheden om op reis te gaan. Toegankelijke infrastructuur en transport of een aangepast vrijetijdsaanbod vinden voor jongeren met een beperking is voor hun ouders niet vanzelfsprekend.

Toch zijn deze vakanties in het buitenland voor velen zeer belangrijk en vormt dit voor hen zelfs het hoogtepunt van het jaar. Genieten van de prachtige natuur, overweldigende steden, avontuurlijke tochten, culturele bezoeken, tot rust komen in resorts … een mogelijkheid om heel wat unieke ervaringen op te doen!

In het verleden zijn we erin geslaagd om de jongeren te laten proeven van steden zoals ‘Grenoble’, ‘Praag’, ‘Mulhouse’, ‘Ayros Arbouix’ … In de zomer van 2019 staat ‘Au, Oostenrijk’ op het programma. En we zetten ook in 2021 deze traditie verder.

Wij willen onze jongeren een aangename, ervaringsrijke en grensverleggende tijd bezorgen. Hierdoor groeit hun zelfvertrouwen en kunnen ze thuis gelukkige en enthousiaste verhalen vertellen. Ook de ouders moeten zich geen zorgen maken: de jongeren worden steeds begeleid door vertrouwde mensen die de gepaste zorg kunnen bieden en hen ondersteunen bij een optimale reiservaring.

Info? 
evenementen [dot] lg2 [at] gmail [dot] com