U bent hier

U bent hier

Voordracht Lieve Blancquaert

Datum: 
donderdag, 20 februari, 2020 - 20:00

Affiche Lieve BlancquaertCircle of Life is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken. Lieve Blancquaert werkte jaren aan haar uitzonderlijke projecten Birth Day, Wedding Day en Last Days, die successen waren zowel op televisie als in boekvorm.

Geboorte, liefde en dood, de grote momenten uit het leven, zijn universeel. En toch altijd uniek. Circle of Life brengt de drie grote levensverhalen samen op een verrassende manier. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en ten slotte hoe de wereld afscheid neemt. Samen wordt het een uniek multimediaal verhaal over de mens en deze wereld. Wat ons verenigt en apart maakt.

Een onvergetelijke reis doorheen de wereld en zijn bewoners, door de bijzondere ogen van een uitzonderlijke reizigster.

Praktische informatie

  • Deelnameprijs in VVK € 10,00 (ADD € 12,00).
  • Deuren gaan open om 19u30.
  • De opbrengst gaat integraal naar klasinrichting voor de nieuwbouw van het basisonderwijs. 
  • Link naar affiche (verspreid deze gerust)

Inschrijven & betalen

  • Inschrijven kan tot en met 13 februari 2020. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt. Vul hiervoor onderstaand formulier in.
  • Je inschrijving is pas definitief na het ontvangen van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE77 4640 1451 0142 met vermelding: "NAAM + VOORNAAM + AANTAL PERSONEN + VOORDRACHT LIEVE BLANCQUAERT".
  • Je ontvangt geen bevestigingsmail, wel een bevestigingspagina na het invullen van de gegevens en te klikken op 'indienen'.
    Enkel bij niet tijdig betalen (14/02/2019) wordt er een herinnering gestuurd voor deze inschrijving.
Contactpersoon: 

veerledefossez [at] dominieksavio [dot] be (Veerle Defossez)