U bent hier

U bent hier

Move Forward 2023

Meer info?
Contacteer Ann Vandenhoucke
+32 497 46 66 70
ann [dot] vandenhoucke [at] gidts [dot] be

Move Forward 2023 wordt georganiseerd ten voordele van het Fonds Research & Innovation. Lees hieronder meer over onze voorgestelde projecten. 

Het Fonds Research & Innovation is een initiatief van Groep Gidts.
Met het fonds steunen we wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling en implementatie van innoverende technologieën en diensten in onderwijs, zorg en werk voor mensen met een beperking.

Steun ons door een online gift of overschrijving.

Academisch onderzoek

Prof.Dr. Peter Prinzie stelt het onderzoek naar Parental burnout bij kinderen met CP en ASS voor en bespreekt het opvolgen van de groei bij kinderen met CP. Bekijk hier alle wetenschappelijke publicaties.

Klik op de foto voor de presentatie. 

Technologie in de zorg

Lisa Messely toont de impact van innoverende technologieën in de zorg :  eye tracking, inclusive gaming en social robots. Met 3D-printing en lasercutting worden in de Makerscorner hulpmiddelen op maat gemaakt. Bekijk hier deze en meer projecten van Dominiek Savio.

Klik op de foto voor de presentatie.

Lichtwerk

Lieven Bossuyt bespreekt hoe het implementeren van slimme assistieve technologie en AI in de sociale economie zowel mensen als bedrijven vooruit helpen. Op deze website vind je meer info over Lichtwerk terug.

Klik op de foto voor de presentatie.

 

 

Non-take-up

Stefaan Degryse startte een pilootproject op om met een digitale tool het mislopen van sociale rechten bij maatwerkers weg te werken. Zowel het intern als extern uitrollen staat de komende maanden op de agenda. Lees er hier meer over.

 Klik op de foto voor de presentatie.


Meteen contact opnemen