U bent hier

U bent hier

Meer getuigenissen

Zoë en mama

Zoë en mama Sabine

Voor mijn dochter Zoë is de school uitermate belangrijk. Het is voor haar een beetje terug thuiskomen in een veilige, toegankelijke en toch gezellige, knusse omgeving.

Specifieke omkadering en noden binnen en rond het gebouw zijn hier niet weg te denken, denk maar aan automatische deuren, liften, aangepast sanitair enz…

Voldoende, verschillende en toegankelijk lokalen zijn noodzakelijk elk voor zijn eigen doelstelling, waar veiligheid primeert. Waar iedereen zijn weg kan vinden en elk zijn plaatsje heeft, waar ze echt gelukkig zijn.

 
Lies

Lies met mama Ann

Het Dominiek Savio Instituut is een school die haar leerlingen een warm hart toedraagt. Lies komt hier reeds naar school vanaf haar 3 jaar. Ze vertelt dan ook telkens enthousiast hoe haar dag verlopen is.

Als ouder ben je tevreden als je merkt dat je kind evolueert in algemene kennis en in de verschillende therapieën.Dit wordt mogelijk gemaakt door de vele gemotiveerde mensen die met ons kind werken. De school investeert steeds in nieuwe gebouwen en materialen die er nodig zijn om het beste aan hun leerlingen te bieden.

Ook naar de toekomst toe wordt er samen met de school gezocht naar de beste kansen voor ons kind.

 
Simeon

Simeon

Ik vind het leuk om naar school te komen, ik leer graag nieuwe dingen bij. We leren met tablets werken en dat vind ik interessant. De begeleiders helpen mij heel goed.

Ik heb zeer goede vrienden op school. We maken enorm veel plezier samen. Ik kijk uit naar de pauzes, dan kunnen we wat praten met elkaar.

 
Daphne

Daphne

“Op mijn school is alles aangepast, kan ik werken op mijn eigen tempo en krijg ik de nodige therapie. Het is ook een sportieve school en ik kan mijn favoriete sport ‘boccia’ beoefenen. 

Maar in bepaalde ruimtes hebben we te weinig plaats. De computers in de klas mogen ook wel wat sneller gaan."