U bent hier

U bent hier

Jobcentrum schrijft toekomst als emino

Vanaf 1 januari 2018 bundelen De Ploeg, De Poort, De Winning Opleiding en Begeleiding, Jobcentrum en Job-Link krachten én expertise in emino.

Emino wordt voor bedrijven, werknemers en werkzoekenden dé referentie in Vlaanderen en Brussel wat betreft arbeidsbeperking en gezondheidsproblemen in combinatie met werk.

Deze fusie is een positieve keuze om tegemoet te komen aan de vragen van de klanten die steeds vaker een aanbod verwachten dat over de provinciegrenzen heen reikt. Het is daarenboven een unieke kans om de expertise van 5 sterke organisaties samen te brengen. Daarbij heeft emino de ambitie om duurzame loopbanen te blijven realiseren voor de meest kwetsbaren in de maatschappij, in het bijzonder mensen met beperkingen, chronische ziektes, complexe problematieken of een vorm van handicap.

Emino blijft lokaal sterk verankerd op 23 locaties in Vlaanderen en Brussel met alle vertrouwde gezichten waarop u elke dag opnieuw kan rekenen. Zo blijft het team van Jobcentrum werken vanuit de antennepunten Gits, Oostende, Kortrijk en Brugge.

 Download hier het persbericht

www.emino.be

Logo emino