U bent hier

U bent hier

Mariasteen wint Belfius Smart Belgium Award 2017

Ons bedrijf mocht de prestigieuze Award in de categorie ‘Smart Care’ in ontvangst nemen. Een heuse opsteker voor onze organisatie! De professionele jury verwoordde hun beslissing als volgt: "Dit project helpt mensen met een beperking heel concreet in hun werk. Via slimme projecties tonen of projecteren ze letterlijk elke stap van het productieproces, waardoor ze complexere opdrachten kunnen uitvoeren. Het doet de mensen echt groeien in hun job!”

De Smart Belgium Awards 2017 spelen zich af binnen 8 domeinen die onze samenleving klaarmaken voor de toekomst: Circulaire Economie, Smart City Diensten, Onderwijs, Energie, Milieu, Gezondheid & Preventie, Mobiliteit, Stadsontwikkeling.

Er waren maar liefst 233 inzendingen, afkomstig van ondernemingen, ziekenhuizen, rusthuizen en andere zorginstellingen, scholen, universiteiten en onderzoekscentra, steden en gemeenten, intercommunales en andere lokale besturen. Per Award hakte een onafhankelijke vakjury de moeilijke knoop door.

"Dergelijke erkenning bewijst dat wij blijvend verder moeten inzetten op innovatie en hoogtechnologische oplossingen met als doel mensen met een arbeidsbeperking te versterken" aldus onze directeur Koen Staelens. "We zorgen niet enkel voor werkbaar werk voor onze medewerkers, maar garanderen ook kwaliteit voor de vele bedrijven waar we mee samenwerken. In Mariasteen gaan zorg en economie hand in hand!"

Graag meer detailinfo over ons project? Neem contact op met ons! Interesse in alle Belfius Awards 2017?