U bent hier

U bent hier

Orthotaal maakt voortaan deel uit van VIGO


VIGO versterkt hiermee zijn aanwezigheid in West-Vlaanderen

Vanaf 1 oktober 2020 maakt Orthotaal deel uit van VIGO.
Hiermee bundelen twee gevestigde waarden in de technische orthopedie hun krachten om patiënten en zorginstellingen een compleet aanbod van steunzolen, orthopedische schoenen, mobiliteitshulp-middelen, orthesen tot prothesen aan te bieden.


Logo VIGO 

Voor zowel Orthotaal als VIGO staan de noden van de patiënt centraal. “We hebben beide als doel de mobiliteit en levenskwaliteit van onze gebruikers te verbeteren. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we in VIGO de perfecte partner hebben gevonden om deze service ook in de toekomst te verzekeren.” aldus Philip Vanneste, afgevaardigd bestuurder van Orthotaal.

VIGO is lid van het grootste internationale netwerk op gebied van technische orthopedie en patiëntenzorg en heeft hierdoor toegang tot de meest innovaties producten en kennis. Deze expertise stellen ze dagelijks ten dienste van hun patiënten.

“Met deze overname breiden we eveneens ons nationale netwerk van VIGO-locaties uit en komen we tegemoet aan de vraag van vele patiënten en artsen naar een vestiging in centraal West-Vlaanderen waar consultaties kunnen plaatsvinden.” voegt Michiel Meerbergen, CEO van VIGO, toe.

De overname werd op 1 oktober 2020 bezegeld. VIGO en Orthotaal verzekeren een vlotte overgang voor patiënten, artsen en verzorgend personeel.  


Vragen?

info [at] orthotaal [dot] be051 230 877