Bezoekerscentrum Gidts

Bezoekerscentrum Gidts organiseert geleide bezoeken voor alle leeftijden aan Groep Gidts. De groep verbindt en ondersteunt Dominiek Savio vzw en Mariasteen vzw.

Ook in ons aanbod: keitoffe begeleide verjaardagsfeestjes en vakantiekampen op Hoeve Ter Kerst.

Volwassenen

Ken jij Groep Gidts?

Groep Gidts vzw creëert extra kansen voor personen met beperking op het vlak van zorg, onderwijs en tewerkstelling.

Je bent van harte welkom om onze werkingen te bezoeken – in het kader van jouw beroep, studie …
of gewoon uit interesse!

Groep Gidts ondersteunt en verbindt:

  • Dominiek Savio

Een school en zorgcentrum dat ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met een (neuro-) motorische
beperking, zowel in het centrum als in de eigen omgeving.

  • Mariasteen

Als één van de grootste maatwerkbedrijven in Vlaanderen, bedient Mariasteen tal van prominente bedrijven en openbare besturen. Het is een toeleveringsbedrijf met vier grote afdelingen: metaal en montage; hout; groen en enclave. Ook de diensten: Eetcafé Hoeve Ter kerst, Feest- en Congrescentrum De Oude Melkerij, … kregen doorheen de jaren een belangrijke plaats binnen Mariasteen.

Programma?

Wij stellen het programma volledig op maat voor jou op. Wij voorzien steeds een algemene situering van Groep Gidts, in combinatie met een bezoek aan één of meerdere afdelingen en/of een ontmoetingsmoment met bewoners,…

Het volledige programma wordt begeleid vanuit Bezoekerscentrum Gidts. Jij kan een groepsbezoek reserveren voor weekdagen (niet op vrijdag). Wij staan open voor ALLE soorten groepen.

Duur & Kostprijs?

  • Een halve dag | 9u30-12u00 OF 14u00-16u30 (€ 13,50)

  • Een volle dag | 10u00-16u30 (€ 25,50)

Opmerking: Groepen met minder dan 15 personen, betalen een minimum tarief.

Honger of dorst?

  • Koffie-ontvangst (selfservice) met gebakje

  • In Eetcafé Hoeve Ter Kerst of Restaurant Molendries kan je terecht voor een verzorgd ontbijt, lekkere lunch, heerlijke kop koffie… Zo is jullie dag helemaal af.

  • I.s.m. ’t Buurtwinkeltje kan ’s middags ook gekozen worden voor een verrassingsmand met zachte of krokante belegde broodjes.

Enkele getuigenissen

… ‘Met deze willen wij Mieke nog eens bedanken voor de aangename, vlotte begeleiding gisterennamiddag tijdens ons bezoek. Met welke bezieling Mieke dit allemaal doet. We hebben er echt van genoten. De vlotheid, het enthousiasme, de betrokkenheid, … alles was welgemeend.

Bezoekers uit Oudenaarde