Bezoekerscentrum Gidts

Bezoekerscentrum Gidts organiseert geleide bezoeken voor alle leeftijden aan Groep Gidts. De groep verbindt en ondersteunt Dominiek Savio vzw en Mariasteen vzw.

Ook in ons aanbod: keitoffe begeleide verjaardagsfeestjes en vakantiekampen op Hoeve Ter Kerst.

Over ons

Nieuwsgierig naar onze werking? Fijn, want we zijn een open huis en heten iedereen van harte welkom. Ons Bezoekerscentrum geeft je graag een inkijk voor, achter en zelfs in de schermen van de werking van Groep Gidts, Dominiek Savio en Mariasteen! We werken elk jaar weer een wisselend aanbod uit, voor peuters en kleuters, kinderen en jongeren, gezinnen, verenigingen of bedrijven. Ons aanbod is al even gevarieerd als onze doelgroep: van boerderijkampen en schoolreisjes, over inleefdagen en bezinningsnamiddagen, tot ontspannende rondleidingen of teambuildings en werkbezoeken. Ons team staat telkens weer klaar om je bezoek zo aangenaam en zinvol mogelijk te maken. Neem contact op, en we werken samen een aanbod op maat van je wensen uit. Welkom in het Bezoekerscentrum!

Ons aanbod

Wie is wie

Ons team

Mia Penninck

Medewerker Bezoekerscentrum

Tijdens de bezoeken laat ik studenten en volwassenen kennismaken met de leefwereld van mensen met een (fysieke) beperking. Ik probeer steeds een positieve boodschap – vanuit mezelf en op een spontane manier – uit te dragen.

Domien Devos

Medewerker Bezoekerscentrum

Ik ben iemand die graag onder de mensen komt en ik deel ook graag mijn  enthousiasme met onze bezoekers. Op het einde van de dag hoop ik dat ze een andere, maar vooral een positievere kijk hebben op onze organisatie . Daarnaast wil ik mijn kennis over het leven op en naast de kinderboerderij delen met de kinderen.

Niel Callewaert

Medewerker Bezoekerscentrum

Ik ben blij om – als oud-leerling van DS – elke dag het verhaal van Groep Gidts te mogen brengen. Dit steeds met mijn eigen persoonlijke ’touch’. Ik voel me enorm gewaardeerd in mijn job en vind vooral de variatie aan bezoeken heel tof.

Heidi Claerhout

Medewerker Bezoekerscentrum

Ik heb de passie om bezoekers rond te leiden op het domein Groep Gidts. Hierbij vertel ik graag de ondersteunende kracht die ik zelf heb mogen beleven van zowel Dominiek Savio, als Mariasteen.

Veerle Vanhoutte

Coördinator Bezoekerscentrum

Samen met het team van het Bezoekerscentrum toon ik aan iedereen die bij ons langskomt; van klein naar groot, van jong naar oud, alle talent die binnen onze organisatie aanwezig is. En we proberen de focus te verleggen van “ochère” naar “amai”!