Bezoekerscentrum Gidts

Bezoekerscentrum Gidts zorgt voor een unieke ervaring voor jouw klas, bedrijf, vereniging of familie.

Van superleuke begeleide verjaardagsfeestjes op Hoeve Ter Kerst, over inleefdagen voor jongeren, tot rondleidingen in de werkplaats van Mariasteen en demo’s van de technologie die we inzetten: voor elke leeftijd heeft het Bezoekerscentrum wel een geknipte activiteit.

En vind je toch niet helemaal wat je zoekt, dan werken we samen met jou een bezoek op maat uit.

Over ons

Nieuwsgierig naar onze werking? Fijn, want we zijn een open huis en heten iedereen van harte welkom. We geven je graag een inkijk voor, achter en zelfs in de schermen van Groep Gidts, Dominiek Savio en Mariasteen!

We werken elk jaar een wisselend aanbod uit voor peuters en kleuters, kinderen en jongeren, gezinnen, verenigingen of bedrijven. Dat aanbod is al even gevarieerd als onze doelgroep: van boerderijkampen en schoolreizen over inleefdagen en bezinningsnamiddagen tot rondleidingen of teambuildings.

Ons team staat telkens klaar om je bezoek zo aangenaam en zinvol mogelijk te maken. Neem contact op en we werken samen een aanbod uit op maat van jouw wensen. Welkom in het Bezoekerscentrum!

Ons aanbod

Wie is wie

Ons team

Mia Penninck

Medewerker Bezoekerscentrum

Tijdens de bezoeken laat ik studenten en volwassenen kennismaken met de leefwereld van mensen met een (fysieke) beperking. Ik draag steeds – vanuit mezelf en heel spontaan – een positieve boodschap uit.

Domien Devos

Medewerker Bezoekerscentrum

Ik kom graag onder de mensen en deel graag mijn enthousiasme met onze bezoekers. Op het einde van de dag hoop ik dat ze een andere en vooral positievere kijk op onze organisatie hebben.

Niel Callewaert

Medewerker Bezoekerscentrum

Ik ben blij om als oud-leerling van Dominiek Savio elke dag het verhaal van Groep Gidts te mogen brengen, met mijn eigen touch. Ik voel me enorm gewaardeerd in mijn job en vind de variatie aan bezoeken heel tof.

Heidi Claerhout

Medewerker Bezoekerscentrum

Ik leid bezoekers rond op het domein van Groep Gidts met passie en enthousiasme. Hierbij vertel ik altijd graag over de ondersteunende kracht van zowel Dominiek Savio als Mariasteen die ik zelf heb mogen beleven.

Veerle Vanhoutte

Coördinator Bezoekerscentrum

Samen met het team van het Bezoekerscentrum toon ik aan iedereen die bij ons langskomt al het talent dat binnen onze organisatie aanwezig is. Zodat bezoekers die bij ons binnenstappen met de idee van “ochere” op het eind naar buiten trekken met een echt “amai”-gevoel!